У вівторок, 28 вересня, у Львові екіпаж роти ТОР знайшов та затримав осіб, які підозрюються у пограбування мешканця Волинської області.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Львівської області.

За даними правоохоронців, до них вчора звернулась жителька Волинської області і повідомила, що розмовляла з сином по телефону, він саме йшов від залізничного вокзалу у Львові вулицею Городоцькою в напрямку вулиці Виговського. Раптом вона почула, що до нього хтось підійшов та почав нецензурно висловлюватися. Зв'язок обірвався з ним. 

Жінка описала, як виглядає її син, а через деякий час правоохоронцям вдалось знайти його.

24-річний хлопець розповів, що двоє невідомих осіб намагалися відібрати у нього мобільний телефон, а потім, погрожуючи ножем змусили віддати гроші. Загалом потерпілий віддав їм 1 100 гривень.

Хлопець зумів описати зловмисників. 

Через деякий час, правоохоронці знайшли та затримали підозрілих осіб. З'ясувалось, що вони вже раніше притягались до кримінальної відповідальності за крадіжки. Затримані - мешканці Львова.

Крім того, під час поверхневої перевірки в одного з них виявили гроші, ймовірно, потерпілого. За кілька хвилин підійшов чоловік і сказав, що згадані особи чіплялися до нього і хотіли розміняти 1000 гривень по 500.

Потерпілий написав заяву у поліцію.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ