В середу зранку, 29 вересня, у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса.

Про повідомили у поліції Львівщини.

Відомо, що аварія сталася на автодорозі Львів - Тернопіль біля села Тарасівка, що у Пустомитівському районі. Так, на дорозі не розминулись рейсовий автобус та два легковики.

У ДТП потрапили рейсовий автобус «ЕТАЛОН» і легкові автомобілі «Вольцваген Пасат» та «ВАЗ 2109».

За попередніми даними, водій машини «Вольцваген Пасат» виїхав з другорядної дороги на головну та не надав переваги в русі водію автобуса «ЕТАЛОН», а після чого здійснив зіткнення. 

Внаслідок ДТП троє пасажирів автобуса та один пасажир автомобіля «Фольцваген Пасат» отримали тілесні ушкодження. Останній був госпіталізований у лікарню.

За даними правоохоронців, один із постраждалих - 35-річний мешканець Львова. В момент аварії він перебував у легковому автомобілі.

Також повідомляється, що за кермом машини «Фольксваген» перебував 35-річний львів'янин.

Правоохоронці уточнюють особисті дані учасників ДТП, а медики встановлюють діагнози постраждалих.

Відкрито кримінальне провадження.

Винному у ДТП загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадуємо, у вівторок, 28 вересня, у Львівській області сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикліста. В результаті аварії загинув підліток.

Окрім цієї ДТП вчора стались ще три аварії за участі двоколісних транспортів. Всі з постраждалими.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ