Львівські патрульні затримали 43-річного водія, якого два місяці розшукували за участь у ДТП. Понад те, чоловіка упіймали біля його автомобіля в момент, коли він перебував під дією наркотиків.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Як виявилося, водія давно позбавили прав за кермування у нетверезому стані.

Аварія, через яку розшукували кермувальника, трапилася на початку вересня. На вул.  Робітничій зіткнулися автомобілі Nissan Qashqai та BMW 3 Series. Тоді водій другої, після огляду ушкоджень свого авто просто залишив місце ДТП, не дочекавшись поліції.

Вчора удень патрульні виявили БМВ з тієї аварії із відкритим капотом на вулиці Костя Левицького. Поруч стояв і водій. Чоловік розповів, що вимушено зупинився, бо «закипів» двигун.

Під час перевірки документів, патрульні виявили серйозні розбіжності, які 43-річний чоловік не зміг пояснити. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

З’ясувалося, що водій позбавлений права керування транспортними засобами через нетверезу їзду. Також у нього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. В медичному закладі перевірка показала, що чоловік перебував під дією трьох наркотичних речовин.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ