Якщо у Львові буде фіксуватися зменшення захворюваності на COVID-19, то міська комісія з ТЕБ та НС розгляне рішення щодо можливості відновити очне навчання в школах, закладах позашкілля та дозвілля.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, щойно завершилося засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львова, де, серед інших питань, розглядали можливість відновлення очного навчання школярів усіх класів. 

Наразі комісія вирішила залишити школярів старших класів на дистанційному навчанні.

«Станом на сьогодні у міських медичних закладах перебуває 863 особи (ковід та пневмонії). В реанімаційному відділенні - 79 осіб, на ШВЛ – 66 осіб. За останню добу померло 11 осіб», - каже Андрій Москаленко. 

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», з понеділка, з15 листопада школярі початкової школи повертаються до очного навчання.  Повернення дітей до школи вимагали батьки львівських учнів. Вони зареєстрували петицію та проводили акцію під стінами міської ради.

Водночас на сьогодні, згідно з рішенням тієї ж комісії з ТЕБ та НС, скасовані пільги для проїзду у громадському транспорті, окрім УБД. Безоплатний проїзд дозволено тільки з 11.00 до 16.00. Учням, які добиратимуться до школи громадським транспортом, доведеться сплачувати за проїзд. 

ІА "Вголос": НОВИНИ