У п’ятницю, 18 червня, у Львові не курсуватиме автобусний маршрут № 2а та тролейбусний маршрут № 30. Також за зміненим маршрутом виконуватимуть рейси тролейбуси № 22 та № 29.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

У ЛМР зазначили, що «Львівводоканал» продовжить здійснювати аварійні роботи на вулиці Героїв УПА. Фахівці ЛМКП проводять роботи із заміни колектора.

Через це змінили маршрут двох тролейбусів (№ 22, 29). Вони курсуватимуть від Автовокзалу до вулиці Щирецької, а в зворотному напрямку – по вулиці Володимира Великого та до зупинки Автовокзалу.

Сьогодні ремонтні роботи мають завершити. Для відновлення руху громадського транспорту необхідно засипати та заасфальтувати провалля. Лише після цього маршрутки та тролейбуси зможуть курсувати вулицею Героїв УПА.

Як писав «Вголос», напередодні вихідних на львів’ян очікує нове планове відключення електропостачання. 18 червня світла не буде з 8 години ранку до 17 години дня.

Нагадаємо, у Львові з 22 червня почнуть відновлювати постачання гарячої води. Ліквідацію дефектів та пошкоджень, які виявили на теплових мережах під час гідравлічних випробувань, завершать до кінця поточного тижня.

ІА "Вголос": НОВИНИ