Вночі неділі 26 грудня, у вагоні поїзда «Київ-Ужгород», який прибув до Львова, спалахнула пожежа.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

«26 грудня, близько 03:45 виникла пожежа у вагоні № 7 пасажирського поїзда № 81 сполученням «Київ - Ужгород», який прибув на Головний залізничний вокзал м. Львова. Пасажирів вагона було евакуйовано, вагон відчеплено та переміщено на запасну колію, де проводилась ліквідація пожежі», - йдеться у повідомленні.

У гасінні пожежі брали участь рятувальники 1-ої та 2-ої державних пожежно-рятувальних частин м.Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області. Коли вони прибули на місце події, вагон вже був відчеплений від поїзда, з вікон валив дим.

Пожежу вдалося ліквідувати о 05:03 год. Постраждалих внаслідок пожежі немає, пасажирів пересадили в інший вагон, поїзд продовжив рух із запізненням на 00 год. 19 хвилин, відносно графіка руху.

В результаті пожежі було знищено електрощитову та службове приміщення провідників на площі 4 кв.м. 

Обставини та сума збитків в результаті пожежі з'ясовується.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила «Буковельський експрес» за маршрутом Львів — Ясіня — Львів. Як зауважують в керівництві компанії, це вже четвертий маршрут, запущений цього року, який обслуговуватиме сучасний дизель-поїзд, придбаний у вітчизняного виробника.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ