1,5 млн гривень виділили з бюджету Львова на оплату праці вчителів, які навчатимуть львівських учнів правильно поводитися зі зброєю.

Таке рішення прийняв сьогодні, 2 лютого, виконком Львівської міської ради.

Як повідомив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук, управління освіти створило додаткові посади вчителів предмету «Захист України» в школах. Запрошуватимуть на ці посади ветеранів російсько-української війни.

Всього для Програми заходів щодо підготовки Львівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2022-2024 роки міськвиконком погодив виділити 8,2 млн гривень із загального фонду міського бюджету.

З них, 3 млн 192 тис. грн - для організації навчань щодо поводження зі зброєю та стрільби, а також надання домедичної допомоги для працівників виконавчих органів та депутатів Львівської міської ради; 2 млн грн - на створення інформаційних матеріалів та продукції (департаменту адміністративних послуг, управлінню освіти, департаменту «Адміністрація міського голови», управлінню з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони); понад 1,5 млн грн - для організації навчань щодо поводження зі зброєю та стрільби і з надання домедичної допомоги для працівників професійної (професійно-технічної) освіти.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у Львові затвердили Програму національного спротиву

ІА "Вголос": НОВИНИ