15 та 16 січня у Львові відбудеться інтенсив з акторської майстерності за методикою українського режисера Євгена Лавренчука, якого затримали в Італії на вимогу Росії.

Інтенсив проведе учень Євгена Лавренчука, сертифікований викладач за методикою, режисер та головний педагог Першої української школи театру і кіно - Борис Кривець.

Протягом двох днів учасники інтенсивну матимуть змогу практикувати 33 вправи, які сприяють розвитку акторської психофізики, детоксу, загальному розкріпаченню, потужній фізичній прокачці, опануванню навички імпровізації та багато іншого. У інтенсивні зможуть взяти участь як професійні актори, так і особи, які зовсім не дотичні до акторства.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», українського режисера Євгена Лавренчука затримали у Неаполі 17 грудня під час пересадки на літак, яким він мав прибути до Львова. Причина арешту – вимога Росії екстрадувати його до Москви. Наразі українець перебуває в італійському СІЗО. Небайдужі українці вимагають від Італії не вестися на безпідставні вимоги Росії. 

З офіційною заявою також виступила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова. 

У Львові Євген Лавренчук мав намір провести курси з акторської майстерності. То ж тепер навчання проведе його учень і підтримку свого вчителя. 

Також в Італії українці організовують мітинг на підтримку українського режисера. Мітинг відбудеться 15 січня. 

ІА "Вголос": НОВИНИ