У четвер, 14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці та в День захисників та захисниць, в Національній академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного вшанували полеглих в бою випускників вишу.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Так, сьогодні до стели пам’яті полеглих вихованців вишу поклали квіти офіцери, курсанти та представники влади міста і області.

Варто нагадати, що в цей день у Львові відбудуться інші заходи до Дня захисника та захисниць. Так, на Личаківському кладовищі та в Гарнізонному храмі святих верховних апостолів Петра і Павла відбудуться спільні молитви за Україну та її захисників.

О 13.00 год на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні розпочнеться урочиста подія: відбудеться спільна молитва, урочисте підняття національного прапора та вручення відзнак від громади міста. У події візьмуть участь родини Героїв Небесної Сотні та учасників АТО/ООС, духовенство, представники міської та обласної влади й небайдужі мешканці міста.

Нагадуємо, 14 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць України. Цього дня ми вшановуємо тих чоловіків та жінок, які зі зброєю в руках здобували та здобувають незалежність України. Проте напередодні цього свята оживають батьківські чати з питанням: «Що будемо дарувати цього року наших хлопчикам?».

ІА "Вголос": НОВИНИ