У Львові будуть курсувати два нових маршрути №92 та 90. Так, в міській раді спростували інформацію про те, що маршруткам №1001 та 184А змінять нумерацію.

Про це пише «Захід.нет».

З'ясувалось, що дві нові маршрутки курсуватимуть до села Рясне-Руське та селища Рудне Львівської громади. Водночас їхній маршрут буде частково збігатися з маршрутами №1001 та 184А.

Начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів розповів, що насправді Львівська міськрада внесла зміни у міську транспортну мережу і вирішила створити два нові міські маршрути до села Рясне-Руське та селища Рудне – №90 і 92.

«Йдеться не про те, що ми беремо якісь маршрути від області, а про те, що створюються нові маршрути у межах Львівської міської територіальної громади. Зараз йде процес створення цих маршрутів, створені паспорти. Наступним кроком є їх погодження у поліції і, за потреби, якщо маршрут виходить за адміністративні межі Львова – з обласною держадміністрацією», – каже Орест Олеськів.

Як раніше писав Вголос,  3 грудня на сайті ЛМР з'явилась інформація про те, що приміські маршрути №1001 та 184А змінять свою нумерацію, оскільки ці автобуси прийняли до міської транспортної мережі.

Відомо, що зазначені маршрутки курсують до населених пунктів, які входять до Львівської міської територіальної громади – Рясне - Руське та Рудно.  

Зараз вони перевозять пасажирів за своїми звичними маршрутами, проте у ЛМР повідомили, що після того, як вони стануть міськими, їм змінять нумерацію. Крім того, одній із них частково змінять маршрут.

ІА "Вголос": НОВИНИ