Після тривалих ремонтів і реконструкцій у Львові у центрі міста збираються запустити ще один фонтан.

На площі Галицькій поруч із вулицею Князя Романа і навпроти пам’ятника Королю Данилу буде працювати ще один фонтан.

Тут вже встановлено крісла для відпочинку і тепер готують насоси, до яких підключать фонтан «Кульбаба».

Ймовірно, за сприятливої погоди фонтан запустять орієнтовно в середині квітня. Про початок роботи фонтана інформують на сайті мерії.

Для повноцінної роботи фонтану виконано всі роботи. Встановлено чашу, проведено воду, закуплено та встановлено насоси, за допомогою яких буде циркулювати вода. Також повністю завершені роботи із влаштування нових мереж та реконструкції старих. Є підсвітка, лічильник та укладено договір щодо постачання світла.

Як додали у департаменті містобудування Львівської міської ради, ще раніше з площі демонтували чотири МАФи, у планах – демонтувати ще три. Раніше через демонтаж одного із кіосків на розі площі Галицької та вулиці Князя Романа власник МАФу судився із владою міста. Тоді кіоск демонтовували силоміць

Обладнання, яке буде перекачувати воду, найближчим часом мають ще раз перевірити фахівці. Всі роботи виконує підрядна організація на замовлення ЛМКП «Львівводоканал». 

«На початку квітня підрядник проводитиме пусконалагоджувальні роботи на обладнанні фонтану. Передбачаємо, що за стабільної погоди до Великодніх свят фонтан запрацює», – повідомили у “Львівводоканалі”.

Фото Романа Балука

«Вголос» писав про узурпацію влади міським головою Львова

Андрій Садовий неправомірно передав владу

ІА "Вголос": НОВИНИ