У Львові з початку року на арештмайданчик евакуювали 2501 автомобіль. Можна уявити стан їхніх власників, які не застали на місці своєї машини і ймовірно одразу зверталися у поліцію.

Відтепер, якщо все-таки трапиться така ситуація, про наявність свого авто на арештмайданчику можна перевірити через новий функціонал на сайті управління безпеки міста. Про це повідомили у прес-службі мерії міста.

Варто наголосити, що інформація про авто на арештмайданчику зберігається на сайті упродовж трьох днів. 

«Аби перевірити інформацію на сайті у відповідному вікні слід ввести лише номерні знаки автомобіля. Якщо авто на українській реєстрації, то літери слід вводити кирилицею, якщо на іноземній, або є іменний номерний знак – то латиницею», - розповіли в управлінні безпеки ЛМР.

Нагадаємо, на сайті міського управління безпеки також можна оплатити штраф за неналежне паркування без банківських реквізитів. Для того, щоб повернути евакуйоване авто, власник повинен сплатити 2 тис. 234 грн за послуги евакуатора, ще 140 грн коштує одна доба зберігання авто на майданчику.

На сайті мерії стверджують, що кошти, сплачені за порушення правил стоянки/зупинки автотранспорту, місто скеровує на допомогу нашим військовим.

Минулого року  до міського бюджету надійшло 50,2 млн грн від сплати штрафів за неналежне паркування.

«Вголос» писав про жінку, яка зникла, пішовши з дому


ІА "Вголос": НОВИНИ