На окупованій Росією частині Запорізької області ліквідовано чергового зрадника. Гауляйтер тимчасово окупованого смт Якимівка Максим Зубарєв загинув внаслідок вибуху невідомого пристрою, закладеного у його автомобіль.

Подробиці повідомив блогер та громадський активіст Сергій Стерненко, а також місцевий паблік «Запорізька Січ»

«У Запорізькій області колаборант Зубарєв приєднався до молодої та перспективної команди Стремоусова», - написав Стерненко, нагадавши про нещодавню загибель заступника гауляйтера окупованої частини Херсона Кирила Стремоусова.

Загибель Зубарєва підтвердили інші колаборанти. Заява про його смерть і «теракт нацистів» з'явилася на особистій сторінці зрадника.

«У Кобзона аншлаг. Сьогодні ввечері в Якимівському районі підірвали автомобіль із колаборантом максимом зубаровим. Смерть зрадника підтвердили на його сторінці», - йдеться у повідомленні.

Про ліквідований гауляйтер відомо, що до повномасштабної війни він був членом місцевої організації компартії в Мелітополі.

У 2014 році Зубарєв активно просував ідею «російської весни» у Мелітополі разом з іншою учасницею антимайдану Катериною Уманець, яка нещодавно повернулася до Мелітополя. Тоді сепаратист не поніс жодного покарання за заклики до порушення територіальної цілісності України, що дозволило йому 2022-го знову вдарити в спину державі та допомагати окупантам захоплювати Запорізьку область та влаштовувати репресії щодо місцевих жителів.

Нагадаємо, сьогодні, 14 листопада, поблизу села Безруки Харківської області на міні підірвалася автовежа із працівниками «Харківобленерго», енергетикам дивом вдалося вижити.

ІА "Вголос": НОВИНИ