Приватбанк обмежив кількість переказів з картки на картку: тепер в межах України можна зробити не більше 100 переказів.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Як зазначається, щомісяця зручні перекази з картки на картку у Приват24 роблять понад 7 млн клієнтів. За даними статистики 99,7% з них користуються послугою для особистих цілей та відправляють чи отримують не більше 100 переказів на місяць.

«Банк працює для вас, але чітко в рамках законодавства щодо протидії відмиванню брудних коштів та вимог фінансового моніторингу. Тому з жовтня 2021 року ми вносимо незначні корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали», - йдеться у повідомленні.

Так, в межах України відправники та отримувачі зможуть провести не більш як 100 переказів на місяць. Обмеження на міжнародні перекази становить 25 для відправників та 30 для отримувачів.

У Приватбанку пояснили, що для збору благодійних внесків та волонтерської допомоги на картку отримувач повинен зателефонувати на 3700 або написати у чат «Допомога Онлайн» і надіслати посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Для таких карток буде встановлений безлімітний режим.

Читайте також на сайті ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ