Російські окупанти вдарили ракетами по житловому будинку у Кривому Розі. Деяких мешканців багатоповерхівки врятувало диво.

Про це пише «УНІАН».

Одна із мешканок постраждалого будинку Ніна Григорівна розповіла, що перед вибухом встигла зайти у ванну. При цьому кухня, де жінка була перед цим, серйозно пошкоджена.

«Я стояла в кухні і пару хвилин, як я зайшла у ванну, і все. На кухні все гримнуло. Якби я там стояла, мене б там придавило, бо все вилетіло. З рамами, з усім. Я просто до стоматолога збиралася. . Сильний гуркіт і все. А перед цим, сусідка розповідала, що якийсь промінь летів», – згадує місцева мешканка у коментарі журналістам.

Ще одна жінка повідомила, що при ударі дивом не постраждав її син, який снідав на кухні.

«Слава Богу, вийшов живий, здоровий. І дякувати Богу, а ремонт відновиться. Зруйновано повністю все», - поділилася мешканка будинку.

Також наслідки атаки росіян у своїй квартирі виявив пенсіонер Олександр Іванович. Він сів на диван якраз перед тим, як пролунав вибух.

«Ось винесло мені тут. Я одразу не зрозумів що, потім пішов глянув - там взагалі кошмар, там нічого не залишилося», - зазначив чоловік.

Крім того, він розповів, що чув крики людей, хтось плакав.

Нагадаємо, після ранкової ракетної атаки на Київ та низку інших міст в соцмережах з’явилось припущення, що ближче до вечора обстріли можуть продовжитись за допомогою безпілотників.

ІА "Вголос": НОВИНИ