Українці уп'яте програли плей-оф за вихід на чемпіонат світу.

Як пише Суспільне.Спорт, Збірна України з футболу програла вирішальний матч за вихід на чемпіонат світу-2022. У фіналі плей-оф відбору ми мінімально поступилися збірній Уельсу.

Перед матчем проти Уельсу Україна встигла пройти першого суперника у боротьбі за вихід на чемпіонат світу. Поєдинок проти Шотландії українці закінчили перемогою з рахунком 3:1.

Матч проти Уельсу був п'ятою спробою пройти плей-оф, щоб потрапити на чемпіонат світу-2022. У чотирьох попередніх спробах українці поступалися.

Як і проти Шотландії, Україна провела досить активний перший тайм. На початку зустрічі Роман Яремчук не реалізував вихід сам на сам з голкіпером, хороші можливості мали Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко.

Однак вийти вперед у першому таймі вдалося саме Уельсу.

У другому таймі Україна поступово почала створювати навалу на ворота суперника. І попри наявні моменти, могла й пропускати вдруге: на 75-й хвилині синьо-жовтих врятувала штанга та Георгій Бущан, що впорався з ударом Гарета Бейла.

Найбільший шанс зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм мав Артем Довбик.

Форвард збірної України потужно замкнув подачу з лівого флангу, але голкіпер валлійців Вейн Геннессі потягнув цей удар.

Шанс Довбика був останнім для України у матчі. Українці поступаються Уельсу та втрачають шанс зіграти на чемпіонаті світу в Катарі.

Дякуємо хлопцям за потужну гру.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ