Збройні Сили України в зустрічних боях у Харкові розгромили одну з елітних бригад Московії.

Про це позаштатний радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович розповів під час брифінгу в ОПУ, повідомляє Укрінформ.

"Ми нищимо противника. Досі працює наша авіація та артилерія, при чому працює дуже вправно. Учора був день повітряних ударів і під Києвом, і під Миколаєвом, і в інших містах. Наші підрозділи в Харкові навіть сходили в контратаку і в зустрічних боях розгромили двохсоту бригаду противника – один з найкращих, елітних підрозділів збройних сил Російської Федерації. Наші вояки перемагають. Ворог буде розбитий, перемога буде за нами", – зазначив він.

За словами Арестовича, ворог практично не використовує ракети типу «Калібр», бо їх залишився невеликий резерв. Натомість для нанесення ударів використовують ракетні комплекси типу «Іскандер».

Він поінформував, що «Іскандерами» були нанесені удари по Києву, Житомиру та Харкову. Наслідки цих ударів наразі з'ясовують.

Крім того, Арестович зауважив, що повітряні удари наносять переважно вночі, бо російська армія боїться української ППО.

Нагадаємо, що за весь час бойових дій втрати рашистів становлять понад 5 тис. солдатів та 200 танків.

Як писав «Вголос», налякані рашисти втекли від Закарпатського легіону та залишили цінну техніку та боєприпаси. Також російські війська змушені перегруповуватися та залучати додатковий резерв

Ба більше, Путін відправляє на війну курсантів військових училищ.

ІА "Вголос": НОВИНИ