Восени 2020 року українець Сергій Дерев'янченко зустрінеться з Джермаллом Чарло в поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC в середній вазі, який належить американцю.

Промоутерська компанія Showtime офіційно повідомила про те, що бій відбудеться 26 вересня. На кону буде стояти титул чемпіона світу за версією WBC в середній вазі, який належить Чарлі.

Зокрема повідомляється, що турніри від Showtime пройдуть у казино Mohegan Sun у штаті Коннектикут, США.

Турніри очолять бої Чарло – Дерев'янченко і Джервонта Девіс – Лео Санта Крус.

Поєдинок Чарло і Дерев'янченка відбудеться 26 вересня. Відбудеться онлайн показ за схемою PPV (плата за перегляд), пише 24 канал.

30-річний американець ставав чемпіоном світу у 1-й середній вазі, а нині є чинним володарем титулу WBC у середній вазі. Непереможний боксер провів 30 боїв на професійному ринзі.

Дерев'янченко за два роки змарнував дві спроби стати чемпіоном світу у середній вазі. Українець двічі програвав поєдинки за титул IBF.

У жовтні 2018 року Дерев'янченко програв Деніелю Джейкобсу, який у підсумку "віддав" титул Саулю Альваресу.

Через рік Дерев'янченко отримав другий шанс виграти титул IBF. Команда Сергія не домовилися про бій з Альваресом, внаслідок чого IBF забрала титул у мексиканця.

Українець вийшов на бій проти Геннадія Головкіна. Сергій програв суперечливим рішенням суддів, хоча більшість експертів переконані, що Головкін не переміг.

Через видовищний виступ у поєдинку із зірковим Головкіним Дерев'янченко привернув до себе увагу не тільки Чарло, але й Альвареса.

ІА "Вголос": НОВИНИ