Улюбленець мільйонів жінок голлівудський актор Антоніо Бандерас помітно постарів. Він перестав бути схожий сам на себе.

Днями актор вперше за довгий час вийшов у світ - відвідав червону килимову доріжку балу благодійного фонду Starlite.

61-річний актор позував перед фотографами. Але, за словами очевидців, було видно, що  йому важко стояти і так само важко рухатися. У волоссі колишнього секс-символу з'явилася сивина, а очі «погасли».

Натомість у стилі одягатися Антоніо Бандерас залишився вірним собі: актор з'явився перед аудиторією в класичному чорному смокінгу, білій сорочці і в краватці.

Антоніо Бандерас

Однак у мережі актора вже назвали «немічним».

«Що з ним сталося?», «Час бере своє», «Тоні, як же так?», «Немічний старий», «А яким красенем був, ех», - написали шанувальники актора в коментарях.

Довідково. Хосе Антоніо Домінгес Бандера (народився 10 серпня 1960, Малага, Іспанія), сценічний псевдонім Антоніо Бандерас — перший іспанський актор, який був номінований на Золотий Глобус, телевізійну премію Еммі і американську театральну премію Тоні та здобув визнання у Голлівуді.

Бандерас зіграв, зокрема, роль головного героя в масштабній постановці класичного авантюрного сюжету «Зорро» (продюсер Спілберг, режисер Родрігес), знову зустрівся на знімальному майданчику з Мадонною в «Евіті» про легендарну постать аргентинської історії Евє Перон, Бандерас виконав роль ідола молоді 60-х Че Гевари.

ІА "Вголос": НОВИНИ