Після того, як телеведучий та шоумен Сергій Притула заявив про свій вихід з партії «Голос», нардепка Соломія Бобровська та ще 8 депутатів будуть ухвалювати рішення про доцільність подальшого свого перебування у цій партії.

Про це пише "Главком".

«Ми давно розглядали цю можливість, не один місяць, але все-таки намагалися зберегти можливість бути в партії, змінити статут, переобрати голову партії. Це все має відбутися на з'їзді, який повинен бути в липні. Сергій (Притула) прийняв таке рішення (оголосити про вихід до з'їзду), це його право. Ми як люди, які формували партію 2 роки тому, я зокрема, будемо приймати рішення разом, щоб це була консолідована позиція», - розповіла Бобровська.
Відомо, що у списку народних обранців, які можуть покинути партію, є львів'яни Наталія Піпа, Галина Васильченко та Роман Лозинський.

Все ж варто звернути увагу, що львів'янина Ярослава Рущишина, який балотувався на виборах голови Львова, у цьому списку немає.

Нагадуємо, раніше народний депутат Ярослав Юрчишин повідомляв, що частина депутатів «Голосу» можуть вийти з партії. Водночас він зазначив, що у фракції народні обранці все ж планують залишитися.

Зараз у Раді є 20 депутатів від «Голосу».

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ