В італійському аеропорту Каподічіно (Неаполь) померла 60-річна українка Анна Бурак. Так, жінка поверталась зі заробітків до себе на батьківщину.

Про це на сторінці у фейсбук повідомив відомий італійський громадський діяч, медійник Лука Абейте.

За його словами, перед посадкою у літак жінці стало зле, а потім вона померла.

Як відомо, у Анни стався інфаркт. Трагедія сталася ще 1 вересня.

«Здається, що людській підлості не має меж. 60-річна українка, померла від хвороби в аеропорту Каподічіно перед тим, як вилетіти у свою країну і обійняти близьких, яких не бачила роками», - написав Абейте.

Крім того, в жінки вкрали всі її речі та заощадження, які вона везла додому.

«У суєті порятунку чи після смерті всі її заощадження, які вона мала намір привезти своїй родині, таємничо зникли. Я думаю, що крадіжка - це вже у своїй суті нікчемна річ, робити це таким чином виходить за межі толерантності. Пробач нам, Анна, ти на це не заслужила», - додав чоловік.

Відомо, що жінка кілька років працювала доглядальницею та волонтером у місті Валло ді Діано. Там українку всі знали та поважали за її доброту. Анни не було вдома вже два роки. Причиною стала пандемія коронавірусу.

Наразі правоохоронці з'ясовують, коли саме обікрали українку: в аеропорту, чи після доставки її тіла у морг.

Варто зазначити, що знайшлись і шахраї, які наживаються на смерті Анни. Так, у соцмережах зловмисники представляються родичами померлої та збирають кошти. Водночас сім'я жінки заявила, що ніяких коштів вони не збирають.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ