Відповідну заяву заслужений юрист України та депутат ЛМР від фракції «Європейська Солідарність» зробив сьогодні, під час відкриття сесії Львівської міської ради.

Нагадаємо,  16 серпня біля Винниківського ринку на вул. Личаківській з’явились так званні делініатори. Рішення про це затверджувала комісія безпеки дорожнього руху у ЛМР.

Делініатор - це штучний бордюр, який використовується як дорожня розмітка і роздільник смуг руху. Виготовляється з гуми, пластику і полімерних матеріалів. Зазвичай їх встановлюють задля безпеки пішоходів та покращення руху. 

Делініатори біля Винниківського ринку



Як писав «Вголос», ці стовпчики обійшлись міському бюджету у 115 тисяч грн. Цікаво, що розробником проєкту був ФОП Роман Зубачик, який також є членом комісії безпеки дорожнього руху, яка ухвалювала рішення про їх встановлення. Детальніше про це за посиланням.  

Юрій Ломага під час початку роботи сесії ЛМР звернувся з депутатським протокольним дорученням щодо демонтажу цих делініаторів, адже за його словами, вони створюють ряд незручностей для мешканців району. 

"Доручення стосується демонтажу цих стовпчиків, яких в народі ще називають «Андрійчики»" - говорить депутат. 

ІА "Вголос": НОВИНИ