Найближчим часом суспільство дізнається про нові вагомі результати у справі вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє УНН.

«Отримані слідством докази дають усі підстави стверджувати, що найближчим часом СБУ та Генпрокуратура поінформують суспільство про нові вагомі результати у справі Катерини Гандзюк», - процитували у пресцентрі керівника Головного слідчого управління СБУ Богдана Тиводара.

Наразі винесено вирок п’ятьом особам: безпосередньому організатору злочину Сергію Торбіну та його співучасникам - Микиті Грабчуку, Володимиру Васяновичу, В’ячеславу Вишневському та Віктору Горбунову. Їм призначено покарання від трьох до шести з половиною років.

«Розшук одного із ключових фігурантів справи, основного організатора нападу Олексія Лєвіна, проводиться у тісній взаємодії з Інтерполом, окремо залучені спецслужби деяких країн. Як було встановлено, ще 19 серпня 2018 року він виїхав за кордон», - заявили у СБУ.

«СБУ звертається до всіх небайдужих громадян повідомляти правоохоронним органам будь-яку інформацію, яка допоможе встановити його місцезнаходження», - заявив очільник слідства.

«Наразі, слідству відомо реальне коло осіб, які можуть бути причетні до замовлення. Голові Херсонської облради вже здійснено повідомлення про підозру», - розповіли в СБУ. «Ми крок за кроком наближаємося до притягнення до кримінальної відповідальності всіх організаторів та замовників нападу на Катерину Гандзюк», - додав Тиводар.

Нагадаємо, чоловіка, якого підозрюють у вбивстві Гандзюк оголосили у міжнародний розшук.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ