Під час різдвяних свят в місті Трускавець, що на Львівщині, сталось жорстоке вбивство. Так, 30-річний чоловік зарізав свого 50-річного сусіда.

Про це пишуть «Факти».

За даними медиків, на тілі загиблого виявили два ножових поранення прямо в серці, які призвели до смерті. 

Правоохоронці розповіли, що конфлікт між сусідами триває вже дуже давно, проте родичі чоловіків відмовляються називати причини.

Вбитий Андрій Степанович обіймав посаду заступника керівника місцевого водоканалу, а його сусід був звичайним працівником.

«Це був тривалий конфлікт протягом останніх півтора року, і це не через роботу. Були особисті неприязні відносини. Сусіди між собою воювали», - повідомили правоохоронці.

З'ясувалось, що в день трагедії 30-річний Ігор спеціально вийшов на вулицю і кинув каміння у вікно свого сусіда. Той, своєю чергою, вийшов з будинку і там вони почали виясняти стосунки. Через декілька хвилин Андрій Степанович зайшов на подвір'я до Ігоря, де той проштрикнув його власним ножем. Варто зазначити, що на місці вбивства ще й досі залито усе кров’ю.

Свідком трагедії стала донька загиблого, яка одразу почала кричати та кликати на допомогу.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Підозрюваний зараз перебуває під вартою без права внесення застави. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ