Безпліддя - одна з тих проблем, які безпосередньо загрожують здоров'ю нації. Заслужений діяч науки та техніки, доктор медичних наук та акушер-гінеколог вищої категорії професор Стефан Хміль розповів про те, як діяти парам, що хочуть, проте не можуть народити дітей.

Про розвиток репродуктивних технологій в Україні та нову надію для безплідних пар завдяки сучасним засобам лікування професор Стефан Хміль розповів в етері проєкту актуальне інтерв'ю з Ігорем Солотюком в етері Радіо «Вголос». 


За словами професора Стефана Хміля, за сучасного рівня розвитку репродуктивних технологій фактично не існує тих подружніх пар, які не мають шансу подолати безпліддя. При цьому відсоток таких родин  в Україні доволі високий - майже в кожній 6-й парі бодай один з партнерів має відносне чи абсолютне безпліддя. 

Детальніше про це у інтерв'ю професора. 

Нагадаємо, як писав "Вголос", у Львові успішно працює інтенсивної терапії передчасно народжених дітей. Щороку їх стає тільки більше, і зараз це кожна дванадцята дитина, яка народжується в Україні. Їхня вага від 390 грамів до 2 кг.

ІА "Вголос": НОВИНИ