Російський репер Алішер Валєєв, більш відомий як Моргенштерн, хоче приїхати в Україну з концертами.

Про це він заявив у інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. 

Репер з країни-окупанта Моргенштерн, якого у квітні 2021 року Мінкульт вніс у чорний список, під час розмови з Дмитром Гордоном зізнався в любові до України та українського народу. 

«Обожнюю Україну. Це якась одна суцільна столиця кайфу. В Україні мені подобається набагато більше, ніж в рашці в плані людей. Тому що люди у вас добрі та душевні", - зазначив репер. 

Він розповів, що був в Києві, Харкові, Одесі та «Львівє» (мав на увазі Львів). Та заявив, що обов'язково приїде в українські міста з концертами. За словами Моргенштерна, саме в Україні вони у нього були найкращі. 

«Я не збираюся, а поїду! Я хочу приїхати в Україну. Там найбільш божевільні концерти за все моє життя. В Україні кричать, біжать за автобусом, і кричать «Ми любимо тебе». Я дуже хоче туди!», - наголосив російський репер. 

Додамо, у цьому ж інтерв'ю Моргенштерн зробив заяву про Крим. Журналіст Дмитро Гордон запитав у виконавця, кому належить окупований Росією півострів, на що той відповів, що він належить кримчанам. Коли у нього запитали, якій країні належить Крим, артист ухилився від відповіді та сказав, що йому байдуже. 

Нагадаємо, російському реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну в квітні 2021 року. Він неодноразово потрапляв у скандали в зв'язку із своїми висловлюваннями стосовно України. Зокрема, під час концерту в Одесі в грудні 2019 року він назвав «показухою» траур за загиблими в пожежі, що сталася в Одеському торгово-економічному коледжі. 

ІА "Вголос": НОВИНИ