Інцидент стався в неділю, 13 лютого.

Про це повідомили на сайті Національної гвардії України.

Так, на одному з блокпостів Нацгвардії в зоні ООС невідома особа намагалась підірвати гранату. Чоловіка, який наближався до місця нанесення служби, побачили військовослужбовці. Вони вирішили з'ясувати ціль та мету перебування підозрілої особи поблизу місця несення служби.

«Проявляючи пильність та обережність військовослужбовці вирушили до невідомої особи, та наближаючись почули нецензурну лайку у свій бік. Після чого, невідомий дістав предмет схожий на гранату та кинув у напрямку військовослужбовців, які одразу зреагували та зайняли укриття. Водночас граната, яка виявилась справжньою – вибухнула та невідомий користуючись темрявою почав тікати», - йдеться у повідомленні.

На щастя, обійшлось без потерпілих.

Після вибуху, підозрюваний встиг сховатися і нацгвардійці викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу Національної поліції України.

Зловмисника вдалось спіймати «по гарячих слідах». Його затримали неподалік від місця проживання. З'ясувалось, що цього громадянина військовослужбовці блок-посту затримали в цей день та передали працівникам поліції за водіння автомобіля в стані алкогольного сп’яніння, тому є ймовірність, що він в такий спосіб вирішив помститися за притягнення його до адміністративної відповідальності.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ