Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до російських військовослужбовців і закликав їх, поки не пізно, врятувати їхню країну від трагедії, а свою армію – від приниження.

Як повідомляє УП, про це йдеться у відеозверненні міністра, яке він записав російською мовою.

«Це послання з Києва. Мене звуть Олексій Рєзніков. Я – міністр оборони України. Я звертаюся до солдатів та матросів, сержантів і старшин, мічманів, офіцерів, генералів та адміралів російської армії. Я не обмовився. Саме російської армії. Насамперед мої слова адресовані офіцерам та командуванню. Тому що вам приймати рішення», - сказав Резніков.

Глава відомства зазначив, що російські окупанти продовжують ховати своїх побратимів на українській землі, зазнаючи поразок від ЗСУ. Крім того, Резніков вкотре нагадав рашистам, що їх «відправили на вірну смерть».

«Вас обманули і зрадили. Вам обіцяли легку прогулянку, а відправили у пастку. Ви платите кров'ю за чиїсь фантазії та хибні цілі», - сказав міністр.

Також він наголосив, що російські військові нікого не «звільняють» в Україні, а знищують цілі міста, де зовсім нещодавно їх вважали добрими сусідами та говорили російською.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ