Дев'ять разів вистрілив злочинець з револьвера системи «Флобер» у чоловіка під час побутового конфлікту.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Так, вранці 22 листопада на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від перехожої, яка на вулиці Любінській у Львові виявила загорнуте у ковдру тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці встановили, що 22 листопада близько другої години ночі 26-річний львів’янин, прийшовши додому до свого батька, виявив у помешканні незнайомого чоловіка, з яким тато вживав спиртні напої.

Між чоловіками виник конфлікт, під час якого син господаря дев’ять разів вистрелив у «гостя» з револьвера системи «Флобер», спричинивши тому смертельні поранення. Переконавшись, що незнайомець помер, чоловік загорнув тіло у ковдру, виніс з дому та залишив на вулиці неподалік гаражів, де його і виявила перехожа.

Поліцейські встановили особу загиблого – 60-річного безхатченка.

Як розповіли у патрульній поліції Львівщини, учора, близько 11-ї години, патрульним 2-го батальйону надійшло повідомлення про те, що на вулиці Любінській, за гаражем лежить невідома особа без ознак життя.

Патрульні візуально оглянули тіло 59-річного чоловіка та виявили плями крові на одязі, а також, ймовірно, кульові поранення та сліди волочіння. Поліцейські, опитавши сусідів, встановили помешкання, де часто гостював покійний.
 
Оглянувши під‘їзд будинку, патрульні виявили на підлозі ознаки переміщення, які вели від однієї із квартир. В помешканні був 61-річний львів‘янин, який мав травми на обличчі. Його супроводили у відділок поліції. Також, він додав, що проживає із 25-річним сином.
 
Патрульні отримали опис молодого чоловіка, який, ймовірно, причетний до вбивства та почали обстежувати прилеглі вулиці. Близько 16-ї години, патрульні знайшли його. Інспектори супроводили громадянина у відділок поліції.

За вдіяне зловмиснику  загрожує покарання: до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також у «Вголосі»: на Львівщині від інфекції померла однорічна дитина. 

ІА "Вголос": НОВИНИ