У вівторок, 19 жовтня, у Львівській області стались три смертельні дорожньо-транспортні пригоди. В результаті аварій загинули чотири особи.

Про це повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відомо, що вчора близько 13:00 у лісі біля села Підмонастир, що неподалік від Бібрки, водій трактора «Булат Т-220» з причепом навантаженим деревиною, не впорався з керуванням. В результаті транспортний засіб перекинувся. 
Від отриманих травм водій трактора помер на місці пригоди. Всі обставини ДТП встановлюються.

Ще одна ДТП вчора сталась близько 21:00 на автодорозі М-09 сполученням «Львів-Рава-Руська», між смт. Куликів та с. Великий Дорошів Львівського району. Там водій автомобіля «Toyota Avensis» вирішив обігнати іншу машину і скоїв наїзд на невстановлену особу, яка лежала посередині проїжджої частини. В результаті чоловік 40-50 років загинув миттєво.

За кермом легковика перебував мешканець села Сулимів (Куликівська ТГ) Львівського району 1987 року народження.

Правоохоронці також встановили, що до даного ДТП може бути причетний вантажний автомобіль марки «DAF XF 105.460» з причепом, за кермом якого перебував мешканець Житомирської області 1983 року народження.Зі слів очевидців він рухався перед ними і міг збити дану особу. 

Всі подробиці події встановлюються.

Також вчора зранку на трасі Львів-Тернопіль смертельна аварія забрала життя двох людей. Так, біля села Митулин на дорозі не розминулись військовий автомобіль «Урал» та легковик Volkswagen. Як наслідок, легковик повністю перетворився у брухт.

Жертвами ДТП стали мешканці села Вороняки: водій легковика 1960-го року народження, та його пасажирка 1961-го року народження. Вони опинились затиснутими в авто і отримали травми несумісні з життям. Обоє загинули на місці пригоди.

За кермом військового автомобіля перебував житель міста Городок 1980-го року народження.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ