Жертвами буревію у Львові ввечері 1 серпня стало двоє молодих людей. Трагедія сталася в Стрийському парку. Через падіння дерева загинули 20-річний курсант Академії сухопутних військ та 18-річна дівчина, які сиділи на одній лавці.

Що сталося

У Львові 1 серпня увечері у Стрийському парку загинули двоє молодих людей. 

Так, надвечір в місті розпочалася буря та злива. Буревій у Стрийському парку повалив дерево, яке впало на молоду пару, 20-річного хлопця і 18-річну дівчину, що сиділи на лавці. В результаті отриманих травм вони померли на місці.

Особи загиблих вже встановлено 

Відомо, що загиблим хлопцем виявився курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій Свояк.

Про це у фейсбук повідомив начальник академії Павло Ткачук.

За його словами, хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула.

«Висловлюю щирі співчуття матері загиблого Наталії Миколаївні, батькові Русланові Івановичу, сестрі Аліні, всім його рідним, близьким й товаришам по службі, а також рідним й близьким загиблої дівчини», - йдеться у повідомленні.

Робота ДСНС на місці загибелі молодої пари

 

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ