Про це йдеться у відповіді т.в.о. начальника управління Дмитра Загарії на звернення депутата Львівської обласної ради Ольги Шайдулліної, повідомляє прес-служба організації ВО «Свобода».

У поліції зазначають, що інформацію внесено до єдиного реєстру правопорушень та долучено до матеріалів кримінального провадження за ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України («Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів»).

В серпні Депутат від ВО «Свобода» Ольга Шайдулліна звернулася в правоохоронні органи із заявою про злочин посадовців Бродівської міської ради. У заяві йдеться про фальсифікацію рішення Бродівської міської ради, внаслідок якої родини трьох загиблих в російсько-українській війні не отримали земельні ділянки.

Як йдеться в заяві, 31 травня 2016 року на сесії Бродівської міської ради було ухвалене рішення «Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок в м Броди по вул. Заставки для учасників АТО». Проект рішення передбачав надання ділянок під житлову забудову чотирьом учасникам війни, а при розгляді питання на сесії депутати підтримали пропозицію про виділення землі ще трьом родинам загиблих воїнів. Однак посадовці міської ради сфальсифікували рішення, виключивши з нього сім'ї загиблих.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ