Як з'ясувалося, колись Перрі мала сексуальний досвід із дівчиною. Про це вона розповіла, отримуючи нагороду National Equality Award (статуетками нагороджують відомих людей, які борються за права представників ЛГБТ).

Під час вдячної промови Кеті розповіла, що в дитинстві її батьки, які були дуже релігійними людьми, намагалися її вилікувати від гомосексуалізму молитвами. В певний момент Перрі відправили до спеціального центру, де вона мала «відмолити свою гомосексуальність», але «лікування», за словами зірки, не допомогло, інформує USA Today.

«Мені як дівчині, яка співає в церкві і виросла в релігійному середовищі, було непросто впоратися з цим. Але вже тоді я розуміла, що сексуальність не така чорно-біла, як моя сукня», - сказала співачка.

Також артистка згадала свою пісню I Kissed A Girl (Я поцілувала дівчину). За словами артистки, в основу пісні лягли реальні події з її життя

«У цих маленьких, крихітних поп-піснях я розповідаю свою правду та змальовую свої фантазії. До речі, «Я поцілувала дівчину, і мені сподобалося» – чесно кажучи, я робила дещо більше (за поцілунок)», - зізналася Перрі.

Як відомо, останні стосунки Кеті Перрі були цілком гетеросексуальними. Протягом 10 місяців співачка зустрічалася із актором Орландо Блумом. Палка парочка неодноразово потрапляла до об'єктивів папараці під час пристрасних поцілунків та любощів під час романтичного відпочинку. Проте роман зірок був приречений – знаменитості вирішили розірвати стосунки.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ