У Львові в кав'ярні «Military Coffee» можна отримати подвійну послугу: перед тим як відвідувачам запропонують каву, тут пропонують витерти ноги об трикольорову ганчірку - прапор росії.

Як і обіцяв «Вголосу» ветеран полку «Азов», нині боєць 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Ігор Фльорко, під час відкриття кав'ярні «Кава Мілітарі», він кине під ноги відвідувачам трикольорову ганчірку - прапор росії. Аби відвідувачі отримали подвійну насолоду. 

Власне, кав'ярня «Military Coffee» у Львові вже була. Як пояснив Ігор, це була франшиза, яка минулого року розпочала свою роботу у нашшму місті. Під час відкриття кав'ярні для відвідувачів під ноги постелили прапор «днр». У Ігоря Фльорка та його побратима з «Азову» Ростислава Грицьківа тоді було багато бізнес-ідей, які вони мали намір втілити. 

Але через повномасштабне вторгнення росії в Україну роботу кав'ярні довелося призупинити. Адже ветерани, які там працювали, мобілізувалися в перші ж дні нападу рашистів на Україну. Ігор потрапив у десантні війська, Ростислав повернувся у рідний «Азов» та брав участь у визволенні Київщини. 

Зараз, маючи трохи вільного часу, побратими створили вже свій бізнес. Але на іншій локації. А відновлення вирішили ознакувати певною подією - витиранням ніг об прапор ворога. Ось тільки, як з'ясувалося, прапора росії у Львові знайти важко.

«Я зробив анонс події і для цього з клаптиків тканин зшив прапор росії. Сфоткався, стоячи на ньому і викинув її. Я не подумав, що знайти ще один такий буде важко. Але я гидував тримати ту ганчірку в себе. То ж перед відкриттям з'явилася проблема: треба було терміново шити знов», - зізнається десантник-«азовець».

Також. за його словами, відкриття кав'ярні має подвійну мету: зібрати всіх друзів, з якими не встиг побачитися протягом короткого відпочинку, разом. І  допомогти зібрати кошти благодійному фонду, який допомагає львівським десантникам увесь цей час. 

«Увесь виторг за цей день ми передамо благодійному фонду.  Вони свого часу купили нам авто. які й досі виконують своє бойове завдання з моїми побратимами», - каже Ігор Фльорко.

Читайте також у Вголосі: як артист цирку взяв до рук зброю і тепер боронить Україну у лавах Національної гвардії України. 

ІА "Вголос": НОВИНИ