80-та окрема десантно-штормова бригада провела ритуал прощання з загиблим Героєм України Янковським Русланом Віталійовичем у Львові. Відомо, що воїн загинув під час оборони Луганського аеропорту у 2014-му році.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 80-тої окремої десантно-штурмової бригади.

«Оборона Луганського аеропорту – героїчна і в той же час трагічна сторінка історії нашої бригади. Адже ми втратили велику кількість професійних, патріотично налаштованих, молодих і в той же час досвідчених десантників», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Янковський Руслан народився 28 квітня 1987-го року. З 2007 по 2008 роки він проходив строкову службу в складі бригади, а з 2013 року проходив військову службу за контрактом на посаді командира відділення взводу у батареї протитанкових керованих ракет. 

Вже у 2014 році військовослужбовець вирушив на підкріплення до побратимів в Луганський аеропорт, розуміючи всі ризики та небезпеку. На жаль, оборона аеропорту стала його останнім бойовим завданням. Руслан загинув разом зі своїми двома побратимами 31 серпня 2014-го року.

«Його ім'я не буде забуте ніколи, адже не існує більшої жертви понад ту, щоб віддати своє життя за Батьківщину»,  - йдеться у повідомленні.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ