Член бюджетної комісії та депутат від Львівської міської ради від “ЄС” впевнений, що саме завдяки комісії планування бюджету та фінансування львів’яни дізналися, що чиновники планували запуск е-квитка на 13 січня 2022 року.

Про це він розповів під час прямого етеру “Народне Толк Шоу” на телеканалі NTA. 

Володимир Гой зізнався, що він є прихильник впровадження електронного квитка у Львові, адже вбачає в ньому розвиток громадських перевезень для міста. Зокрема йдеться і про вивчення пасажиропотоку.

Хотілось би розповісти громаді звідки взялася ця дата запуску “13 січня”. Саме представники бюджетної комісії “взяли в облогу” ЛКП Львівавтодор, яке керує цим проектом та спромоглися отримати бодай якісь терміни впровадження цієї системи”, - повідомив депутат.

Він також стверджує, що очевидним було те, що 13-го січня - е-квиток не запрацює повноцінно у Львові, адже недостатньо втілити лише деякі деталі для такої важливої системи, однак, не знати як вони функціонуватимуть разом

Коли на бюджетну комісію приходить керівник управління транспорту й немає жодного розуміння про е-квиток, або коли керівник департаменту міської мобільності підключається на комісію та впрошує нас повірити про реалізацію цього проекту в зазначений термін, просто на словах - це свідчить про низький рівень професіоналізму наших чиновників”, - пояснив депутат від “ЄС” Володимир Гой.

Нагадаємо, як писав "Вголос", попори обіцянки Андрія Садового та львівських чиновників, електронний квиток у громадському транспорті, над яким працюють ще з 2014-го року, запустять ймовірніше за все не раніше червня 2022-го року. 

ІА "Вголос": НОВИНИ