В Луганській області окупанти б’ють по мостах та «дорозі життя». На Сєвєродонецьк наступають одразу з декількох напрямків. В області за добу загинуло п‘ятеро цивільних.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Рашисти намагаються на Бахмутському напрямку ближче підійти до «дороги життя, щоб захопити її, це не вдається, тож ворог постійно її обстрілює, що ускладнює пересування нею.
Також орки цілеспрямовано гатять по мостах, які з’єднують міста всередині області, аби порушити сполучення", – написав Гайдай.
Очільник області зазначив, що на Сєвєродонецьк росіяни наступають з різних напрямків, прорвати оборону обласного центру окупантам не вдається. Тривають бої. 

«Росіяни закидують Сєвєродонецьк артилерійським вогнем. Обстріли хаотичні, прилітало в різні райони міста. Найбільше дісталося старій частині - там загинуло чотири людини», – повідомив голова ОВА.

З його слів, у Комишувасі отримав несумісні з життям поранення чоловік, ще двоє жінок загинули днями в Гірському, але про це стало відомо тільки зараз. 
Загалом в області – великі руйнації. Пошкоджено близько 20 об‘єктів у Лисичанську, зокрема рашисти поцілили в будівлю поліції, на щастя - без жертв, 11 багатоповерхівок - у Сєвєродонецьку, біля 30 - в Гірській громаді, ще з десяток - на Попаснянщині.
Читайте також:

Ракетний обстріл Дніпропетровщини: рятувальники під завалами шукають людей

Росія перекидає з Криму військових і техніку на Запорізький напрямок: з'явилися подробиці

ІА "Вголос": НОВИНИ