рашисти намагаються оточити українських захисників на східних регіонах.

Ворог просувається з боку півночі Харкова та півдня Маріуполя.

Про це свідчать дані британської розвідки.

Також окупанти все ще намагаються обійти Миколаїв, просуваючись на захід, у бік Одеси. Перегрупування росіян відбувається на півночі України для відновлення наступальної операції. Проваливши наступ на Київ 24 лютого, російські війська зосередилися на бомбардуванні українських міст. рашисти захоплюють довколишні села і займаються терором населення.

Окупанти блокують постачання продуктів, евакуацію мирних мешканців та розстрілюють українців цілими сім’ями.

Раніше «Вголос» писав, у Києві внаслідок обстрілу військами рф, пошкоджені торговий центр, приватні будинки і багатоповерхівка у Святошинському та Шевченківському районах, четверо людей травмовані.

Також ми інформували, що через введення воєнного стану по всій території країни, у Львові та області почав діяти «сухий закон». З 19 березня продаж алкоголю відновили на Львівщині, але в обмежені години. Попри це, мер міста Андрій Садовий заявив, що позиція Львова щодо заборони алкоголю залишається незмінною. Утім, вже наступного дня кількаметрові черги за випивкою вишикувалися в самому центрі міста одразу навпроти міської ради. Тож чому гучні заяви мера стали лише замиленням очей та чим загрожує Львову таке неоднозначне рішення - з’ясовував «Вголос».

ІА "Вголос": НОВИНИ