Що є ключовим в нашій перемозі і в тому, що ми ведемо грамотний, правильний, активний оборонний чин? Єдність!

Стверджує гість студії проєкту «Говорить Великий Львів» на телеканалі НТА, Любомир Мельничук - Керівник Львівської міської організації ВО «Свобода», Заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді.

«Оця єдність від Маріуполя до Ужгорода, якраз і надає нам можливість відчути себе єдиним цілим і давати гідну відсіч ворогу. І цю єдність потрібно зберігати і не розказувати військовим, як їм воювати, і не заважати приймати важливі рішення»

Пан Любомир на слова про послаблення російських сил і їх перегрупування з метою повторної атаки дуже влучно аналізує ситуацію:

«Не забувайте, що в нас є так само Збройні Сили України і, якщо ці (окупанти. – авт.) будуть використовувати якусь тактичну паузу для перегрупування, я думаю, що наші Збройні Сили так само будуть зчиняти дії, які будуть призводити до нейтралізації їхніх намагань. Про це говорять найбільші експерти в світі, представники Пентагону, представники найсильнішої армії, що наші Збройні Сили показують найкращий рівень ведення війни», - стверджує Мельничук.

Нині українське суспільство здивувало увесь світ, як і наші військові своєю професійністю. Варто не займатися сьогодні політичним популізмом, адже в умовах воєнного стану заборонена політична діяльність. Слід зосереджуватись на допомозі армії і збереженні власної держави.

«Я переконаний, що у нас все вийде, українська перемога буде», - говорить пан Любомир.

Каже, що у студії «ГВЛ», часто її звинувачують, що дуже радикально-проукраїнська позиція, та й багатьох людей звинувачували, що вони нав’язують радикальну проукраїнську ідею, мовляв, є ще й інші точки зору.

«Як виявилось, інша точка зору – це ворог! Ті люди, які доносили позицію української україни, вони робили дуже хороший чин, вони пробуджували Україну і, як наслідок, в Херсоні – більше націоналістів, аніж думали, що у Львові є. Вся Україна прокинулась і виборює своє майбутнє. І ця єдність – вона прекрасна і вона стане запорукою нашої перемоги», - виголосив Мельничук.

Читайте у «Вголос»: 

ІА "Вголос": НОВИНИ