Про це повідомляє ТСН.

Зазначається, що підсудний визнає себе повністю винним. Саме це стало причиною самовідводу адвоката:

«Мій підзахисний визнає себе винуватим за безліччю порушень і відсутності доказів його вини. За таких обставин я не вірю в його винуватість», – пояснив захисник Сергій Сахнюк. Суд пропонував обрати підозрюваному іншого адвоката, але затриманий вирішує захищати себе сам. 

Також розповідає, що про трагедію дізнався від дружини – та одразу ж сам подзвонив правоохоронцям, не тікав і не ховався від них. «У мене є причини, з яких я визнаю провину», – пояснив він.

У коментарі журналістам ТСН Михасюк розповів, що «Волгу» біля будинку поставив три роки тому, бо вона зламалася.

«Що я когось збирався провчити – то не є правда. Я зачинив машину і вирішив: поки не продам – не лізти туди», – сказав підозрюваний і заперечив наявність в авто вибухових предметів, залишених ним. Проте  під час засідання затриманий зробив уже іншу заяву – мовляв, у машину сховав гранату, яку начебто знайшов у лісі.

«Я знайшов гранату, заховав її, вирішив зберегти сувенір. Вирішив її позбутися. Втопити в озері. Чому лишив в машині – в цей час їхав у Рівненську область», – заявив він. 

Михасюк попросив не відпускати його під домашній арешт, а відправити за ґрати. Прохання було задоволене – запобіжним заходом визначено 2-місячне перебування в СІЗО.

Чоловіка підозрюють у незаконному поводженні з вибухівкою та необережному заподіянні тяжкого ушкодження.

Нагадаємо, Святошинський райсуд міста Києва обрав запобіжний захід власнику покинутого авто, через вибух поблизу якого 14 червня постраждали діти, у вигляді тримання під вартою упродовж 60 діб.

Як повідомлялося раніше, удень 14 червня у Святошинському районі Києва вибухнув автомобіль, у результаті інциденту постраждали четверо дітей віком від 5 до 11 років.

ІА "Вголос": НОВИНИ