Проблема з якістю львівського електротранспорту за багато років не лише не була розв'язана, але й маю тенденцію до погіршення. Зокрема, сьогодні. 26 січня, сталося задимлення у трамвайному вагоні на маршруті №8, що сполучає центр міста з найбільшим спальним районом Львова - Сиховом.

Інцидент трапився близько 13.30 на площі Яцека Куроня, біля генерального консульства республіки Польща. Відомо, що трамвай тимчасово заблокував напрямок на Сихів. Зокрема, львів'яни діляться фотографіями у соціальних мережах. 

Згодом, стало відомо, що інцидент трапився через задимлення гальмівних колодок у трамвайному вагоні №1111. Зауважимо, що це трамвай Tatra KT4SU, виготовлений 1986-го року у тодішній Чехословаччині. Востаннє капітальний ремонт у «Львівелектротрансі» цей трамвайний вагон проходив 2017-го року. 

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", у понеділок ввечері, 17 січня, в Сихівському районі Львова загорівся трамвай №8.

Проблема з курсування Львівського електротранспорту не нова, але її вирішення наразі немає. Від мешканців Львова з’являється дедалі більше нарікань на електротранспорт в соцмережах. Чому електротранспорт міста не курсує за розкладом та хто має за це відповідати, - про це в матеріалі Вголос.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ