Заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна повністю видужала після 9 місяців боротьби з коронавірусом. « Один Бог знає, через які випробування мені довелося пройти» - написала 54-річна посадовиця.

Про власне видужання Галина Слічна повідомила на своїй сторінці в Facebook

"Я вижила!  Один Бог знає що мені довелося пережити впродовж цих 9 місяців, з яких 6 місяців я була лежачою хворою", - написала заступниця львівського мера 26 вересня. 

Галина Слічна подякувала лікарям та медичному персоналу, що врятували її, та заявила, що пережитий досвід змусив її переосмислити власне життя. Жінка емоційно подякувала Богу та своїм близьким за підтримку.

"Він один знає, хто тоді був поруч, не відвернувся, не забув - а був моєю підтримкою, моєю силою, моїми руками і ногами. І я знаю, що лише їх любов, молитви і велика віра в те, що я виживу допомогли мені отримати друге життя. І я бачила, як багато людей не отримали такого шансу", - пише Галина Слічна .

 

На сам кінець заступниця Андрія Садового повідомила, що повертається до роботи. 

Нагадаємо, «Вголос» писав про те, що Галина Слічна увійшла до трійки заступників міських голів з усієї України за рівнем заробітної плати. 

ІА "Вголос": НОВИНИ