Після звернення голови ОДА, миколаївці за кілька годин оснастили місто шинами, щоб допомогти армії зупинити російських окупантів димом.

Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

«Люди – красені, у нас за кілька годин все місто, всі перехрестя – у шинах! Усі чекають на команду, всі знають, що робити», – заявив Кім.

Він наголосив, що це не хаотичний опір. Ситуація знаходиться під контролем керівництва, а шини палитимуться виключно за його командою.

Голова Миколаївської ОДА дав декілька настанов, які потрібні для успішного опору:

  • Перше: без моєї команди нічого не палимо. Тому що переміщається наша техніка, поки чужою в місті не пахне. Це – запобіжні заходи, щоб у них не було варіантів.
  • Друге. Якщо це потрібно буде робити, я говоритиму, з якого боку це робити, що прорвалося до міста. Зараз головне, щоб ми самі не спалили свої шини і таке інше.
  • Третє. Противник збирає сили, підступає до міста. Вони мають завдання закріпитися на околиці, вони навіть не мають першого завдання прорватися в місто – хочуть брати нас у блокаду.

Нагадаємо, у РНБО повідомили, що рашисти практично повністю використали свій потенціал у війні з Україною.

Як писав «Вголос», на Харківщині окупанти висадили 120 десантників, частину з них одразу розгромили, решта – втекли на територію Росії.

ІА "Вголос": НОВИНИ