Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров отримав листа від підконтрольного Росії Верховного суду анексованого Криму.

Про це він повідомив у Facebook.

Цікаво, що листа доставила на домашню адресу Чубарова державна Укрпошта.

За його словами, в конверті він знайшов ще один конверт – і вже в ньому лист.

Чубаров обурений, що такої примітивної хитрості виявилося достатньо, щоб обдурити санкції та обдурити Укрпошту.

«Схема проста: »верховний суд Республіки Крим« направляє своє поштове відправлення до Ставрополя, РФ (або ще кудись), звідки воно потрапляє до міста Михайлівське Ставропольського краю (або ще кудись), звідки вже розходиться в різні кінці світу як »міжнародне« відправлення. Невже так важко при сортуванні поштових відправлень, що надходять з РФ до України, відокремлювати відправлення з окупованого Криму як незаконні й повертати їх назад поштовим установам РФ, які намагаються таким чином розмивати суверенітет України над Кримом?» - зазначив Чубаров.

Чубаров звернувся до Служби безпеки України з питанням, чи хтось взагалі перевіряє поштові відправлення з держави-окупанта на наявність в них речовин, що можуть становити небезпеку для життя людей.

Варто зауважити, що Укрпошта відреагувала на даний інцидент: порадила Чубарову написати відповідний запит до головного офісу Укрпошти та подати заяву у відділенні або надіслати на пошту компанії.

[media=83643]

Читайте більше актуальних новин України та світу:

  • Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров отримав документи від Слідчого комітету Росії в Криму і Севастополі зі звинуваченнями на свою адресу.
  • На сторінці у Facebook Чубаров заявив, що військові навчання – це прямий шантаж Заходу. Країна-агресор намагається змусити піти на поступки щодо Кремля.
  • Чубаров зробив заяву щодо відновлення поставок води та електропостачання на території тимчасово окупованого Криму не потрібно навіть гіпотетично думати.

ІА "Вголос": НОВИНИ