В ніч на вівторок, 19 липня, пішла з життя відома українська артистка Руслана Писанка. Вона померла від важкої недуги, від якої лікувалась в Німеччині.

«Вголос» хоче пропонує переглянути п'ять світлин Руслани з її щасливого життя.

Варто зауважити, що від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, Руслана у соціальних мережах підтримувала нашу державу та поширювала інформацію про війну.

Писанка в інстаграм розповідала також й про особисте. Зокрема, вона опублікувала пост, присвячений своєму чоловіку. Вона поділилась, як разом з ним святкувала День закоханих.

Більшість світлин з інстаграму Писанки є з її роботи, оскільки вона дуже любила грати у театрі. Один із її дописів був присвячений виходу нової вистави «Клітка», де вона вперше спробувала себе в ролі режисера.

Також Руслана в соцмережі поділилась новиною про появу нового члена у їхній сім'ї - кота. Акторка розповіла, що це не просто кіт, він дворянської породи та врятував цілу сім'ю від пожежі.

Щороку на День матері Руслана приїжджала з великим букетом квітів до своєї матері.

Писанка часто брала участь в ранкових ефірах «Сніданку 1+1», де завжди мала неповторний вигляд.

Вголос раніше писав, що творчий та життєвий шлях відомої акторки і телеведучої країни, якій було всього 56 років. Українці запам'ятають Руслану яскравою, позитивною, сміливою та красивою.

ІА "Вголос": НОВИНИ