На Майдані незалежності в Києві проходить марш з нагоди Дня гідності та свободи. Учасники розгорнули банер з критикою президента України Володимира Зеленського та голови Офісу Президента Андрія Єрмака.

Про це повідомляє "Українська Правда".

На фасаді «Глобусу» розгорнули банер «Їхня брехня принижує. Захистимо нашу гідність». Активісти також кричали «Єрмака за грати», «Путін х…йло, Зеля сц...кло».

Як зазначає видання, через 20 хвилин вітер розірвав банер навпіл.

На даний момент на Майдані незалежності зібралося кілька тисяч осіб, які відзначають День гідності та свободи та також вшановують пам'ять загиблих під час Революції Гідності.

Учасники влаштували ходу до каплички на Алеї Героїв Небесної Сотні, де проходить міжконфесійна панахида за загиблими під час Революції Гідності.

Близько 18:35 мітингувальники підійшли до Офісу президента та намагалися пройти всередину, але їх не пустила поліція. Згодом всередину пропустили невелику частину учасників акції.

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Минуло 8 років відтоді, як це свято встановив своїм указом  п'ятий президент України Петро Порошенко на згаду про події Революції Гідності та українців, які загинули від рук режиму президента-втікача Януковича. 

ІА "Вголос": НОВИНИ