СБУ затримала блогера Діму Городецького за різкі висловлювання проти української мови.

Про це він розповів у соцмережі.

«Хочу повідомити вам, що ми його знайшли. Він затриманий. Вже в СБУ. Хлопець, який приїхав сюди розповсюджувати »русскій мір« був не один», - зазначив бізнесмен.

Водночас Козловський додав, що винагороду, яку він обіцяв, можуть віддати на потреби армії.

«Вирішіть самі, кому найбільше потрібно. Або зробимо так, як пропонувала більшість - віддамо гроші на потреби ЗСУ. Як вирішите - так і буде», - підсумував Григорій Козловський. 

За інформацією з наших джерел, блогер може бути хворий на СНІД, проте не дотримується жодних рекомендацій.

«Ця істота розносить по Львову не лише «русскій мір», а й іншу заразу. Він часто відвідував львівські салони краси. Радимо львів'янам уникати закладів, де йому надавали послуги», - зазначило джерело на правах анонімності.

Нагадаємо, як стало відомо, нещодавно блогер-українофоб оприлюднив пост у якому різко висловився проти української мови.

«По-перше, половина України російськомовна, половина українців говорить російською. По-друге, з яких пір російська мова чи будь-яка інша є власністю якоїсь держави, чи власністю якогось президента. Російська мова вона інтернаціональна. на ній говорять в «хєровойтучі» країн ніяк не пов'язаних з Росією. І на ній говорять в нас в Україні. Так ось є. Так історично склалося», – написав Городецький.

Пізніше, львівський підприємець і меценат, депутат Львівської обласної ради 8-го скликання Григорій Козловський відреагував на це скандальне відео та пообіцяв винагороду в 10 000 гривень тому, хто назве адресу зрадника-українофоба.

ІА "Вголос": НОВИНИ