У поліції сподіваються, що аналіз великого обсягу даних, зроблений  компанією YouControl сприятиме швидшому розслідуванню кіберзлочинів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Керівник Департаменту кіберполіції Олександр Гринчак зазначив, що саме завдяки спільній роботі держави та приватних компаній є можливість поліпшити якість надання правоохоронних послуг.

Він наголосив, що Департамент кіберполіції є відкритим та готовий розглянути пропозиції від приватних організацій щодо співпраці.

Засновник та СЕО компанії YouControl Сергій Мільман , у свою чергу, запевнив, що співпраця приватних компаній з правоохоронними органами - це прекрасна можливість зробити вклад у протидію злочинності.

Також Мільман сподівається, що напрацювання YouControl допоможуть фахівцям з  кіберполіції  швидше збирати та опрацьовувати необхідні дані щодо фізичних та юридичних осіб та вдосконалювати власну систему роботи.

Зокрема Мільман розраховує, що YouControl займе належне місце серед засобів та новітніх технологій, які використовують правоохоронні органи.

Варто уточнити, що компанія YouControl — це аналітична система для комплаєнсу, аналізу ринків, ділової розвідки та розслідувань.

Як писав «Вголос»,кіберполіція викрила нелегальні онлайн-кінотеатри.

ІА "Вголос": НОВИНИ