Після того, як російські терористи скинули авіабомбу на приміщення драматичного театру Маріуполя, бомбосховище витримало удар. Людей продовжують рятувати.

Про це у повідомила на своїй сторінці у  Фейсбуці  народна депутатка Ольга Стефанишина.

«Бомбосховище під Драмтеатром Маріуполя – витримало. Уже вдалося врятувати близько 130 жителів. Завали далі розбирають», - написала Стефанишина.

Як ми писали раніше,  рашистські нацисти скинули потужну бомбу на драматичний театр Маріуполя 16-го березня увечері не зважаючи на те, що там ховалися від обстрілів понад тисяча людей, цивільних, переважно жінок і дітей. Сьогодні стало відомо, що бомбосховище витримало удар.

Сьогодні зранку стало відомо, що бомбосховище, де знайшли притулок сотні цивільних мешканців витримало бомбовий удар.

Раніше міськрада Маріуполя повідомляла, що «Відомо, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина Драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, що знаходилося в будівлі.»

«Після страшної ночі невідомості на ранок 22-го дня війни нарешті хороші новини з Маріуполя! Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати, люди виходять живі!», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, литовський парламент одностайно ухвалив резолюцію, що закликає Організацію Об'єднаних Націй закрити небо над Україною.

ІА "Вголос": НОВИНИ