Українські захисники ще тиждень тому у Чорному морі підбили російський ворожий крейсер «москва».

Так, зараз в мережі з'явилося відео, на якому зображено палаючий крейсер.

Про це йдеться у повідомлені у твіттер журналіста-розслідувача OSINTtechnical.

«Чорноморський флот Росії. Морський рятувальний буксир «Шахтар» (СБ-922) біля «Москви», - підписали відео палаючого російського корабля.

Вголос раніше писав, що українські військові підбили і підпалили російський крейсер «москва» та завдали йому серйозних пошкоджень.

Пізніше спікер Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що флагман Чорноморського флоту РФ ракетний крейсер «Москва» буде небоєздатним як мінімум один рік. Точний стан корабля росіяни тримають в секреті.

Керівник проєкту в Інституті Чорноморських стратегічних досліджень, журналіст Андрій Клименко, своєю чергою, припустив, що на борту затонулого російського крейсера «москва» могли бути дві ядерні боєголовки.

Начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони півдня України капітан 1-го рангу Наталя Гуменюк зазначила, що ураження російського ракетного крейсера “Москва” дуже сильно вдарило по амбіціях ворога, і він буде мститися.

У США заявили, що російські кораблі, які діяли на півночі Чорного моря у районі крейсера «москви», відійшли на південь далі від українського берега.

ІА "Вголос": НОВИНИ